شنبه 13 آذر 1395    |    Friday, December 2, 2016
توجه :

تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و سایت داروبانک هيچ گونه مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد
نام دارو
بنزوئيل پروکسايد (Benzoyl peroxide)
نام های تجاری
Benoxyl,Ancacyl,Ancomel,Acetoxyl,Acneaid,Akneroxid , Panoxyl , Marduk
اشکال دارویی
    10 %, 5 %, Combined 5%, Combined 10% : ژل موضعي
    10 %, 5 % : لوسيون
    10 %, 5 % : صابون
    - : بالک
فرمول شیمیایی
C14H10O4 = 242/2
کاربرد دارو
درمان آکنه و لگاريس خفيف تا متوسط.
مصرف در حاملگی
NR
مكانيزم اثر دارو
آزاد کننده اکسيژن فعال – اثر ضد باکتريايي – اثرات کراتوليتيک – موجب ليز کمودون ها – جذب پوستي – دفع کليوي
موارد منع مصرف
حساسيت مفرط نسبت به دارو.
نحوه مصرف
بزرگسالان : استفاده از لوسيون 10% 4-1 بار در روز يا ژل 5 يا 10 %
کودکان : در کودکان زير 12 سال بي خطر است .
شرايط نگهداري
در جاي خنک .
عوارض جانبي
خشکي بيش از حد پوست – پوسته ريزي – اريتم – ادم – درماتيت و حساسيت پوستي 2- استفاده از نرم کننده هاي پوستي – کمپرس سرد براي درمان قطع دارو .
نكات پرستاري هنگام تجويز
1- خودداري از استفاده دارو روي پوست ملتهب شده – لبها و پلک .

2- قطع موقت دارو در صورت تحريک شديد پوستي.

3- خودداري از تماس با نور خورشيد و مصرف خودسرانه داروهاي ضد جوش .

4- امکان ايجاد تغيير رنگ موقتي پوست با ضد آفتاب حاوي PABA .
سایر موارد
تک نسخه ای : نیست

منشاء دارو : شیمیایی